Theory of money and the role of central bank in the theory of modern Austrian economic school - Lisý, Ján
Analýza a charakteristika teórie peňazí najvýznamnejších predstaviteľov rakúskej ekonomickej školy. Význam a postavenie centrálnej banky a komerčných bánk. Názory F.A. Hayeka, L.E. Misesa a M.N. Rothbarda.