Porovnanie rámcových účtových osnov subjektov verejnej správy a subjektov podnikateľského sektora - Kicová, Marianna
Subjekty verejnej správy podľa zákona o rozpočtových pravidlách. Povinnosť subjektov verejnej správy viesť účtovníctvo. Charakteristika rámcovej účtovej osnovy. Porovnanie rámcových účtových osnov. Rozdiely a špecifiká. Pripravovaná zmena.