Inventarizácia a vykazovanie zúčtovacích vzťahov v účtovnej závierke - Bolgáč, Ján, 1959-
Povinnosť účtovnej jednotky inventarizovať majetok a tým inventarizovať aj zúčtovacie vzťahy. Vykonanie inventarizácie. Inventarizačné rozdiely. Zúčtovacie vzťahy v súvahe. Súvahové aktíva. Informácie o zúčtovacích vzťahoch v poznámkach.