Praktické príklady a riešenia zúčtovacích vzťahov pohľadávky a záväzky z obchodných vzťahov - Bolgáč, Ján, 1959-
Účtovanie pohľadávok z obchodného styku v podvojnom účtovníctve. Účtovanie zľavy z ceny. Pohľadávky voči zahraničným odberateľom. Pohľadávky z obchodného styku a DPH. Preddavky a ich účtovné vymedzenie. Úhrada preddavku. Poskytnuté preddavky v cudzej mene. Zúčtovanie preddavku. Poskytnutý preddavok a DPH. Praktické príklady.