India a Pakistan súperia aj v šesťdesiatke - Pressburg, Adrian Peter
Úvahy pri príležitosti 60. výročia vyhlásenia nezávislosti. Hospodárska situácia. Energetické hospodárstvo. Udržateľný rast. Znepokojujúca možnosť konfrontácie dvoch atómových mocností.