Doporučení OECD z roku 1992 a jejich realizace v České vysokoškolské politice - Pabian, Petr
OECD a hodnotenie vzdelávacej politiky. Priebeh hodnotenia československého/českého vysokého školstva 1990-1993. Prehľad literatúry a hodnotenia 1990-1993. Doporučenie pre československú vysokoškolskú politiku z roku 1992.