Stav a trendy hodnocení výzkumu v zahraničí - Hronek, František
Vymedzenie vybraných pojmov. Obecné ciele, formy a postupy hodnotenia. Kritériá pre hodnotenie výkonov výskumných organizácií. Štandardy hodnotenia. Problémy hodnotenia. Príklad hodnotenia výskumu na nemeckých vysokých školách.