Trh práce v krajinách Európskej únie - Kocúrová, Radka
Základné informácie o právach občanov pri hľadaní a uchádzaní sa o prácu v členských štátoch Európskej únie: v Slovinsku, Estónsku, Litve a v Lotyšsku. Pracovné prostredie týchto krajín. Užitočné adresy a telefónne kontakty.