Pojištění by mělo být velice prosté
Ohliadnutie sa za úspešným rokom 2006 poisťovacej spoločnosti. Riziká a konkurencie v poisťovníctve. Rast a rozvoj podnikania. Rozdielne úlohy. Efektivita a riadenie nákladov. Reporting a regulácia. Riadenie rizika a kapitálu. Výzvy pre poisťovne.