Buďte manažérmi svojho času - Olexová, Cecília, 1976-
Analýza využívania času. Stanovenie profesijných a osobných cieľov. Určenie priorít. Paretovo pravidlo riadenia času. Analýza ABC. Eisenhowerov princíp delenia úloh. Časové straty a ako im zabrániť. Ako získať čas a zvládnuť nadmerné množstvo úloh.