Liberalizácia energetiky bez boja - Môciková, Renata
Posledná fáza liberalizácie trhu energií (od 1. júla 2007) sa týka domácností, ktoré si môžu vybrať dodávateľa energií. Výraznejšia migrácia medzi hlavnými distribútormi energií sa nepredpokladá, vzhľadom na to, že trh s elektrinou zostáva naďalej regulovaný pomocou stanovenia maximálnej ceny. Rozhodne zákaznícky servis. Výsledky prieskumu.