Biopotraviny: budoucnost začíná dnes - Václavík, Tomáš
Biopotraviny a výrobky Fair Trade ako najrýchlejšie rastúci segment trhu s potravinami. Nemecko, Veľká Británia a Francúzsko predstavujú z hľadiska spotreby biopotravín 70 percent z celkového tržného podielu v Európe. Najväčší podiel biopotravín na spotrebe potravín má Rakúsko a Švajčiarsko. Predaj biopotravín v maloobchodných predajniach aj na farmárskych tržniciach. Situácia predaja biopotravín na českom trhu.