Nový rozměr platebních karet - Čarný, Ján
Princíp využívania predplatených platobných kariet. Výhody predplatených platobných kariet. Využívanie predplatených platobných kariet v zdravotníctve. Karty určené pre mládež. Predplatené platobné karty ako obdoba cestovných šekov. Využitie predplatených platobných kariet ako motivačného prostriedku vo firemnom prostredí.