Nezapomeňte chránit svá duševní práva - Kůta, Petr
Vhodná a pomerne silná ochrana duševného práva prostredníctvom registrácie názvu, loga alebo grafických prvkov ako ochranných známok na Úrade priemyselného vlastníctva. Registrácia ochrannej známky. Námietky Úradu priemyselného vlastníctva. Automatický vznik autorského práva. Nezákonnosť nekalej súťaže.