Marketing beze slov - Bohuněk, Bohuslav
Vplyv dizajnu na nákupné rozhodovanie. Dizajn a funkčnosť obalu. Dizajn a značky výrobkov. Dizajn a miesto predaja. Dizajn ako súčasť imidžu firmy. Dizajn na internete. Dizajn a zážitok. Atraktivita dizajnu a vekové skupiny spotrebiteľov. Dizajn a konvencie.