Výkladový slovník ekonomických pojmov - Šlosár, Rudolf
Daňové orgány. Daňové prázdniny. Daňové zásady. Daňovník. Daňový subjekt. Daňový únik. Daňový úrad. Dealer. Debet. Deflácia. Defraudácia. Demonopolizácia.