Problematika rizík v niektorých dobových percepciách liberalizmu - Barát, Peter
Problematika rizík v niektorých dobových percepciách liberalizmu. Vnímanie liberalizmu ako bezpečnostného rizika. Vzťah reflexie a percepcie. Charakteristika pojmu reflexia. Vnímanie liberalizmu.