Hlavné trendy vývoja hospodárstva Slovenska v roku 2006 a ich odhad v roku 2007 - Morvay, Karol, 1973-
Celkový pohľad na hospodárstvo Slovenska v roku 2006. Sociálno-ekonomický vývoj SR v rokoch 1996-2006. Charakteristiky reálnej konvergencie. Očakávania hospodárskeho vývoja v roku 2007.