Energetika - obnoviteľné zdroje energie a dovoz surovín - Fabuš, Michal
Spotreba, výroba a dovoz plynu. Palivo-energetické suroviny v SR - ropa, uhlie a iné. Nerastné suroviny v makroekonomike SR. Obnoviteľné zdroje energie. Bariéry využitia obnoviteľných zdrojov energie.