Squeeze out a odškodnenie minoritných akcionárov v SR - Jakubec, Miroslav
Implementácia inštitútu "squeeze out", ktorý sa často označuje aj ako právo výkupu, resp. vytesnenie menšinových akcionárov, do vnútroštátneho právneho poriadku SR. Uplatnenie tohto práva v krajinách Európskej únie. Situácia v Slovenskej republike. Problémy pri squeeze out.