Ochranné známky a stanovenie ich hodnoty výnosovými metódami - Kardoš, Peter
Analýza využívania výnosových metód pri ohodnotení ochranných známok, pričom sú analyzované aj problémy, s ktorými sa znalci z odboru Priemyselné vlastníctvo stretávajú pri ohodnotení tohto špecifického druhu majetku. Definícia ochrannej známky. Najhodnotnejších 20 ochranných značiek za rok 2005 podľa Business weeku. Postupy ohodnocovania ochrannej známky, problémy pri ohodnotení. Geografická štruktúra znalcov.