Nízko-uhlíková ekonomika - jadrová energia ako riešenie - Woltemar, Richard
V súčasnosti environmentálne problémy vyžadujú energetické riešenia, ktoré minimalizujú dopad na klímu a kvalitu vzduchu. Jadrová energia neprodukuje žiadne emisie, základ skleníkových plynov, na druhej strane je dôležité uvažovať o dopade jadrového odpadu na životné prostredie. EÚ a jadrová energia. Bezpečnosť a jadrový odpad.