Trvalý trend rastu vojenských výdavkov ? - Škvrnda, František
Informácie z Ročenky SIPRI 2007 - údaje o raste vojenských výdavkov vo vybraných štátoch sveta (1998-2006). USA zbrojí najviac, kde sa zbrojilo v roku 1998 najmenej. Podiel vojenských výdavkov vybraných štátov na ich HDP. Komu zvyšovanie vojenskej sily osoží.