Legislatívna podpora systémovej integrácie verejnej osobnej dopravy - Hreusík, Stanislav
Úprava regionálneho pohľadu na dopravu nemá zatiaľ v SR na legislatívnom poli adekvátne zázemie. Existujúce právne normy iba čiastočne komunikujú s pojmom integrovaný dopravný systém. Potreba jednotnej právnej úpravy verejnej hromadnej dopravy. Zákon o verejnej hromadnej osobnej doprave ako možný vrcholový legislatívny nástroj integrácie dopravnej služby.