Štruktúra dopravných a logistických služieb poskytovaných v Slovenskej republike - Moravčík, Tomáš
Analýza súčasnej situácie poskytovaných dopravných a logistických služieb v SR. Trh s týmito službami na Slovensku a ich štruktúra. Očakávané trendy v oblasti poskytovania logistických a dopravných služieb.