Česká republika a šíření jejího dobrého jména ve Spojených státech amerických - Rybáčková, Jiřina
Všeobecné povedomie o Čechoch, Československu a Českej republike v Spojených štátoch amerických. Osobnosti českého kultúrneho a politického života a ich činnosť v USA. Povedomie v období komunizmu a po novembri 1989.