Sociálno-ekonomické charakteristiky Balkánu - Majtánová, Katarína
História Balkánu, jeho významná geografická poloha a veľmi pestré národnostné a etnické zloženie. Nepokoje, konflikty, vojny. Vývoj udalostí na Balkáne týkajúcich sa konkrétne Bosny a Hercegviny.