Nákup tovaru na území Európskych spoločenstiev vo vzťahu k DPH s príkladmi - Ondreášová, Zuzana
Princíp zdanenia v štáte určenia, resp. v štáte spotreby. Čo sa rozumie nadobudnutím tovaru v rámci Spoločenstva. Deň vzniku daňovej povinnosti pri nadobudnutí tovaru v tuzemsku z iného členského štátu.