Začala náboženská proměna Číny? - Fürst, Rudolf
Vzrastajúci záujem čínskej spoločnosti o kresťanstvo. Obavy štátu z ľudových povstaní, ktoré v minulosti čerpali ideológiu z náboženstva. Čím je kresťanstvo pre Číňanov atraktívne. Zbližovanie Vatikánu s Pekingom. Intelektuálny vplyv nábožensky orientovaných Číňanov vo verejnom živote.