Zhrnutie správy o makroekonomickom prostredí a vývoji verejných financií SR za 1. polrok 2007 a predikcia vývoja do konca roka
Aktualizácia predikcie o makroekonomickom a fiškálnom vývoji v roku 2007. Vývoj deficitu verejnej správy. Daňové príjmy v roku 2007 nebudú výraznejšie vplývať na výsledný schodok verejnej správy, udržanie rozpočtovej úrovne deficitu, prípadne jeho zníženie, bude potrebné uskutočňovať cez dôslednú kontrolu na strane výdavkov verejnej správy.