Evropská unie připravuje vnitřní trh pro 21. století - Urban, Luděk
Prínosy vnútorného trhu Európskej únie pre EÚ ako celok, pre občana ako pracovníka a spotrebiteľa a pre podniky. Kritika stavu vnútorného trhu EÚ. Tzv. Sapirova správa o nedostatkoch v napĺňaní Lisabonskej stratégie. Prečo vnútorný trh neplní očakávania. Obrysy vnútorného trhu pre 21. storočie.