Zhodnotenie vývoja vzťahov slovenskej ekonomiky zo zahraničím v roku 2006 - Šikulová, Ivana
Analýza vývoja hlavných položiek platobnej bilancie Slovenska v roku 2006. Zahraničný obchod ako kľúčová súčasť bežného účtu platobnej bilancie. Analýza vývoja kapitálového a finančného účtu z dôrazom na PZI. Náčrt predpokladaného vývoja vonkajších ekonomických vzťahov Slovenska v roku 2007.