Analýza finančního zatížení českých firem v období 1996-2005 - Sedláček, Jaroslav
Analýza finančnej záťaže podnikov v Českej republike za posledných 10. rokov. Faktory, ktoré ovplyvňujú ich kapitálovú štruktúru a výkonnosť.