Všeobecné kritériá pre zatriedenie dlhodobého majetku - Šulovská, Miriama, 1980-
Definícia dlhodobého majetku. Účtovné zobrazenie obstarania dlhodobého nehmotného a dlhodobého hmotného majetku. Účtovné zobrazenie príslušenstva (PC zostavy). Analytická evidencia. Inventárna karta dlhodobého hmotného a nehmotného majetku.