Varianty obstarania dlhodobého majetku - Šulovská, Miriama, 1980-
Účtovanie obstarania dlhodobého majetku kúpou. Účtovanie obstarania DHM vytvoreného vlastnou činnosťou. Účtovanie obstarania DHM a DNM nadobudnutého bezodplatne. Účtovanie obstarania DHM nadobudnutého darom.