Sociálno-ekonomické a regionálne disparity v poľnohospodárstve SR - Hudák, Jozef
Analýza regionálnych disparít. Výsledky hospodárenia agropodnikov v produkčných a znevýhodnených oblastiach. Pozitívne dopady z pričlenenia poľnohospodárstva k spoločnému európskemu agrárnemu priestoru a prevzatie SPP EÚ možno očakávať v ďalších rokoch aj v oblasti zníženia regionálnych disparít.