Závoj nad personálnou politikou miest - Sičáková-Beblavá, Emília
Transparentnosť a objektívnosť pri obsadzovaní pracovných pozícií v mestách a obciach zvyšuje dôveryhodnosť predstaviteľov a zamestnancov samosprávy. Korupcia, konflikt záujmov, absencia nestrannosti, nedostatočná záruka objektívnosti výberového konania - problémy vyskytujúce sa pri obsadzovaní voľných pracovných miest. Prieskum Transparency International Slovensko o obsadzovaní voľných miest a postov v krajských mestách. Závery a odporúčania.