Osobitosti znaleckej činnosti v neziskových podnikoch a organizáciách - Majdúchová, Helena, 1963-
Znaky a funkcie neziskových podnikov a organizácií. Znalecká činnosť v neziskových organizáciách. Znalecká činnosť pri založení neziskovej organizácie. Nadačné imanie. Tvorba nadačného fondu. Znalecká činnosť pri zrušení neziskovej organizácie.