Problematika ohodnocovania cenných papierov z pohľadu medzinárodných ohodnocovacích štandardov - Hrvoľová, Božena
Porovnanie používaných metód ohodnocovania cenných papierov v IVS (medzinárodné ohodnocovacie štandardy) a vo Vyhláške MS SR č. 492/2004 Z.z. o stanovení všeobecnej hodnoty majetku, podľa ktorej postupujú znalci. Poukázanie na potrebu odstránenia niektorých nepresností, ktoré vyhláška obsahuje a komplikujú prácu znalcov.