Pretrvávajúce bariéry jednotného trhu po rozšírení Európskej únie - Tomková, Beáta
Historický vývoj a etapy vytvárania jednotného trhu Európskej únie. Podstata vytvárania spoločného trhu v rámci EHS. Prechodné usporiadanie voľného pohybu pracovníkov po rozšírení EÚ. Prekážky voľného pohybu služieb na jednotnom trhu EÚ.