Expanzia informačných technológií a rozvoj informačnej spoločnosti na medzinárodnej úrovni - Pásztorová, Jana, 1960-
Vymedzenie pojmu informačná spoločnosť. Vybrané teoretické prístupy. Význam informačno-technologického sektora. Globálne trendy v informačno-technologickom sektore.