Využitie logistiky v krízovom riadení verejnej správy - Petruf, Martin
Pojem logistika, logistické riadenie a jeho transformácia do krízového riadenia verejnej správy. Sily a prostriedky pre krízové riadenie na jednotlivých stupňoch. Štruktúra verejnej správy na Slovensku. Logistické prístupy ku krízovému riadeniu verejnej správy.