Úlohy trhu rizikového kapitálu pri financovaní európskych malých a stredných podnikov - Fetisovová, Elena
Základná charakteristika rizikového kapitálu. Rizikový kapitál a private equity prostredníctvom pohľadu na cash flow. Účastníci trhu rizikového kapitálu. Siete obchodných anjelov (business angel network). Základné rozdiely medzi neformálnym a formálnym trhom rizikového kapitálu. Vývoj európskeho trhu rizikového kapitálu.