Obalové materiály a technológie s výraznými inováciami - Kačeňák, Igor
Dôraz na vyváženosť ekologických a ekonomických parametrov obalov pri ich výrobe a zavádzaní nových druhov. Renesancia papiera. Pokrok v kovových obaloch. Ekologické prednosti skla. Špeciálne obaly vhodné na mikrovlnné ohrievanie. Vývoj v aplikácii prepravných obalov. Mechanizácia a automatizácia baliaceho procesu.