Organizačné aspekty stavebnej logistiky - Hrdinová, Dagmar
Systémové riadenie hmotných a informačných tokov na stavenisku. Návrh systému stavebnej logistiky. Členenie riadiaceho systému. Riadenie logistických procesov na stavenisku. Koordinácia materiálových dodávok prostredníctvom logistického koordinátora. Logistický koncept ako účinný nástroj logistického koordinátora. Outsourcing riadenia logistických procesov.