Deloitte CE Top 500
Rebríčky konzultačnej spoločnosti Deloitte - Central Europe Top 500. Nefinančné podniky - najväčšie nefinančné podniky v strednej a východnej Európe. Dominuje energetika. Banky a poisťovne. Najväčšie banky a poisťovne v strednej a východnej Európe. Rok 2006 bol dobrým rokom pre stredoeurópsky bankový sektor.