Vybrané problémy finančného zabezpečenia študentov vysokých škôl - Bukovská, Anna
Základné poznatky o finančnom zabezpečení študentov vysokých škôl. Požiadavky vybraných bánk na klientov-študentov vysokých škôl. Sociopolitické prostredie vysokoškolskej politiky. Úverová politika bankových subjektov. Študentské pôžičky.