Kontraktná logistika a poskytovanie logistických služieb a riešení - Moravčík, Tomáš
Logistika ako kľúčový nástroj konkurenčného boja a prostriedok zefektívnenia všetkých podnikových činností. Defínicie logistiky. Využívanie služieb spoločností, ktoré sa špecializujú na oblasť logistiky. Kontraktná logistika - outsourcing - 3 PL. Dôvody využívania kontraktnej logistiky. Vývoj kontraktnej logistiky na Slovensku.