Orientácia občana na realitnom trhu - Hölcz, Róbert
Posudzovanie postavenia občana na realitnom trhu. Faktory ovplyvňujúce cenu pôdy. Využívanie hypotekárnych úverov. Ekonomika zhodnocovania majetku. Súvislosť trhu nehnuteľností s finančným trhom a jeho výnosmi.