Súčasný trh je trhom zákazníka - Hölcz, Róbert
Charakteristika moderného trhu. Zákazník, jeho spotrebiteľská nálada a jeho správanie sú dnes v modernej a dobre fungujúcej ekonomike určujúcimi faktormi trhu. Poznanie zákazníka ako dôležitý faktor pre spoločnosť. Predvídanie spotrebiteľskej nálady zákazníka. Využitie marketingu.